Να στείλετε μήνυμα
Shanghai Umitai Medical Technology Co.,Ltd

Ιατρική Co. τεχνολογίας της Σαγκάη Umitai, ΕΠΕ. 

Ο επαγγελματικότερος προμηθευτής του συστήματος παράδοσης φαρμάκων στην Κίνα

Αρχική Σελίδα

Shanghai Umitai Medical Technology Co.,Ltd Γύρος εργοστασίων

1 2
Shanghai Umitai Medical Technology Co.,Ltd Shanghai Umitai Medical Technology Co.,Ltd
Εργοστάσιο Κτήριο
γραμμή παραγωγής

Εργοστάσιο Κτήριο

1.700 χώροι παραγωγής τετραγωνικών μέτρων

γραμμή παραγωγής

Μηνιαία ικανότητα παραγωγής των μανδρών ινσουλίνης 50000pcs

1 2 3
Shanghai Umitai Medical Technology Co.,Ltd Shanghai Umitai Medical Technology Co.,Ltd Shanghai Umitai Medical Technology Co.,Ltd
Σχέδιο εφαρμοσμένης μηχανικής
παραγωγή φορμών
Έγχυση

Σχέδιο εφαρμοσμένης μηχανικής

Συμμετοχή στην πρόωρη εφαρμοσμένη μηχανική σύμφωνα με URS του πελάτη, σχέδιο ύφους λειτουργούσας αρχής τρισδιάστατο σχέδιο 2$ο σχέδιο Η διαδικασία που ακολουθεί

παραγωγή φορμών

2$ο και τρισδιάστατο σχέδιο φορμών αναθεώρησης σχεδίων παραγωγή φορμών η φόρμα δοκιμής, διορθώνει, δείγμα κάνοντας την παραγωγή μερών

Έγχυση

2$ο και τρισδιάστατο σχέδιο φορμών αναθεώρησης σχεδίων παραγωγή φορμών η φόρμα δοκιμής, διορθώνει, δείγμα κάνοντας την παραγωγή μερών

 • Γραμμή Παραγωγής

  Η ιατρική τεχνολογία Umitai έχει 1.700 χώρους παραγωγής τετραγωνικών μέτρων. Ετήσια ικανότητα παραγωγής 1 εκατομμύριο μάνδρες εγχύσεων PC. Διοργανώνουμε ένα καθαρό εργαστήριο. Οι δεύτερες εγκαταστάσεις προγραμματίζουν να επεκτείνουν 600 το καθαρισμένο αέρας εργαστήριο κατηγορίας τετραγωνικών μέτρων 100K σύμφωνα με τις απαιτήσεις της κκπ για το πρόγραμμα αντλιών μπαλωμάτων.

  Το ιδιαίτερα παρακινημένο προσωπικό μας είναι απολύτως ικανό της παράδοσης τα ποιοτικά προϊόντα μας με την ομαλή λειτουργία.

 • OEM / ODM

  , Ιατρική Co. τεχνολογίας Umitai, ΕΠΕ είμαστε μια ενσωματωμένη οικονομική οντότητα της Ε&Α, που κατασκευάζει και που κάνει εμπόριο με πάνω από 3 έτη ιστορίας.

  Το επιχειρησιακό πεδίο μας καλύπτει τους διάφορους τομείς όπως η βιοχημική ανάλυση, η προστασία του περιβάλλοντος, η βιομηχανική δοκιμή, οι βιοεπιστήμες, οι ιατρικά συσκευές και τα όργανα, η τεχνολογία Διαδικτύου και κάποια συνοριακή επιστήμη.

  Μέσω μιας μακροπρόθεσμης ανάπτυξης, είμαστε κύριοι ενός εθνικού συστήματος των πόρων των διάφορων επαγγελματικών ταλέντων, του άφθονου ανεφοδιασμού για τα διάφορα συστατικά &parts και τα ειδικά υλικά, του συνόλου παράγοντας τους &processing εξοπλισμούς, της ισχυρής τεχνολογικής τυποποίησης και ενός πλήρους συστήματος εξασφάλισης ποιότητας.

  Εάν χρειάζεστε το cOem ή το ODM στην κατασκευή, η επιστημονική έρευνα, ανάπτυξη αγοράς και ή εσείς θέλει να χτίσει το εμπορικό σήμα σας στη χώρα σας, είναι η τιμή μας για να συνεργαστούμε με σας. Κατά αυτόν τον τρόπο, έχουμε αναπτύξει πολλά προϊόντα για τους πελάτες μας από τις ΗΠΑ, η Ευρώπη και η Νότια Αφρική και παρμένος καλές ανατροφοδοτούν σε Alibaba.

  Σταθερά πιστεύουμε ότι η επιστήμη και η τεχνολογία δεν είναι κανένα όριο.

  Η αποστολή μας είναι να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να συμβάλει σε όλη την ανθρωπότητα.

  Προηγούμενος φιλικός σας ερευνά από μας θα εκτιμώταν ιδιαίτερα. Ευχαριστίες εκ των προτέρων!

 • Ε & Α

  Το Umitai έχει την πολύ πλούσια εμπειρία στο μόνο τομέα εγχύσεων και η μάνδρα ινσουλίνης μας είναι το διασημότερο εσωτερικό εμπορικό σήμα σε China.We έχει την ισχυρή επαγγελματική Ε&Α, QC ομάδες για να επιτρέψει σε μας για να εξυπηρετήσει για τους παγκόσμιους πελάτες μας με υψηλό - ποιότητα & ανταγωνιστικά προϊόντα και επίσης καλύτερη υπηρεσία OEM/ODM. Έχουμε κρατήσει τη στενή συνεργασία με πολλούς παγκοσμίως διάσημα νοσοκομεία, ιατρικούς αντιπροσωπείες και εμπόρους ιατρικών συσκευών. Το Umitai δεν σταματά ποτέ και πρόοδο. Σαν πεπειραμένους κατασκευαστή και εξαγωγέα στον ιατρικό τομέα, Umitai είναι βέβαιο για να ικανοποιήσει τους παγκόσμιους πελάτες μας.

   

Στοιχεία επικοινωνίας
Shanghai Umitai Medical Technology Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Joyce

Τηλ.:: +86-15001722028

Φαξ: 86-21-60975876

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)