Να στείλετε μήνυμα
Shanghai Umitai Medical Technology Co.,Ltd

Ιατρική Co. τεχνολογίας της Σαγκάη Umitai, ΕΠΕ. 

Ο επαγγελματικότερος προμηθευτής του συστήματος παράδοσης φαρμάκων στην Κίνα

Αρχική Σελίδα

Shanghai Umitai Medical Technology Co.,Ltd

Shanghai Umitai Medical Technology Co.,Ltd

1 2 3 4 5
Shanghai Umitai Medical Technology Co.,Ltd Shanghai Umitai Medical Technology Co.,Ltd Shanghai Umitai Medical Technology Co.,Ltd Shanghai Umitai Medical Technology Co.,Ltd Shanghai Umitai Medical Technology Co.,Ltd
Τεχνολογική ομάδα Benemae Κτήριο εργοστασίων Umitai Γραμμή συνελεύσεων προϊόντων Τοπικές εικόνες της περιοχής γραφείων Τοπική εικόνα της αποθήκης εμπορευμάτων
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Παράγοντας
Εισαγωγέα
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Umitai
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200
Ετήσιες πωλήσεις : 8 million-10 million
Ιδρύθηκε Έτος : 2015
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Η ιατρική Co. τεχνολογίας της Σαγκάη Umitai, ΕΠΕ βρίσκεται στη Σαγκάη που είναι η αναπτυγμένη περιοχή των κινέζικων.

Η ιατρική Co. τεχνολογίας Umitai, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2015, μια θυγατρική της τεχνολογικής ομάδας Benemae (η επιχείρηση αδελφών μας, φαρμακευτική εταιρία της Σαγκάη Benemae είναι νέα τρίτος απαριθμημένη πίνακας επιχείρηση. Κώδικας αποθεμάτων: 830931). Εστιάζουμε στο σχέδιο, την ανάπτυξη, την εφαρμοσμένη μηχανική και την πραγματικού μεγέθους κατασκευή του συστήματος παράδοσης φαρμάκων όπως οι αυτόματος-εγχυτήρες, τον εγχυτήρα μανδρών, prefill τη μάνδρα εγχύσεων και τις αντλίες μπαλωμάτων για τη χρήση οικιακής φροντίδας. Η ιατρική τεχνολογία Umitai αφιερώνεται να συνεργαστεί στενά με τους πελάτες μας από την αρχική φάση σχεδίου στην τελική συνέλευση. Προσπαθούμε να καταλάβουμε τις συγκεκριμένες ανάγκες και τις απαιτήσεις τους, έτσι μπορούμε να σχεδιάσουμε ή να προσαρμόσουμε τα καινοτόμα προϊόντα μας για να ικανοποιήσουμε εκείνες τις ανάγκες.

Το επιχειρησιακό πεδίο μας καλύπτει τους διάφορους τομείς όπως η βιοχημική ανάλυση, η προστασία του περιβάλλοντος, η βιομηχανική δοκιμή, οι βιοεπιστήμες, οι ιατρικά συσκευές και τα όργανα, η τεχνολογία Διαδικτύου και κάποια συνοριακή επιστήμη.

Μέσω μιας μακροπρόθεσμης ανάπτυξης, είμαστε κύριοι ενός εθνικού συστήματος των πόρων των διάφορων επαγγελματικών ταλέντων, του άφθονου ανεφοδιασμού για τα διάφορα συστατικά &parts και τα ειδικά υλικά, του συνόλου παράγοντας τους &processing εξοπλισμούς, της ισχυρής τεχνολογικής τυποποίησης και ενός πλήρους συστήματος εξασφάλισης ποιότητας.

Εάν χρειάζεστε το cOem ή το ODM στην κατασκευή, η επιστημονική έρευνα, ανάπτυξη αγοράς και ή εσείς θέλει να χτίσει το εμπορικό σήμα σας στη χώρα σας, είναι η τιμή μας για να συνεργαστούμε με σας. Κατά αυτόν τον τρόπο, έχουμε αναπτύξει πολλά προϊόντα για τους πελάτες μας από τις ΗΠΑ, η Ευρώπη και η Νότια Αφρική και παρμένος καλές ανατροφοδοτούν σε Alibaba.

Σταθερά πιστεύουμε ότι η επιστήμη και η τεχνολογία δεν είναι κανένα όριο.

Η αποστολή μας είναι να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να συμβάλει σε όλη την ανθρωπότητα.

 

 

Κίνα Shanghai Umitai Medical Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Κίνα Shanghai Umitai Medical Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

Κίνα Shanghai Umitai Medical Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

Στοιχεία επικοινωνίας
Shanghai Umitai Medical Technology Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Joyce

Τηλ.:: +86-15001722028

Φαξ: 86-21-60975876

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)